• sinds jaren zijn wij de Trouwringen specialist van topkwaliteit
  • Wij kopen al sinds jaren goud en zilver in en zijn hierin als edelmetaalhandel gespecialiseerd. Hierdoor bieden wij hoge prijzen en hebben we veel kennis in huis.
  • repareren en restaureren van allerlei soorten horloges. Dus bent u op zoek naar een juwelier die uw sieraad of horloge op vakkundige wijze kunt herstellen? Dan kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige edel smederij en horlogemakers zijn gespecialiseerd in horloge- en sieradenreparaties.
  • Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste sieraad of horloge wij nemen alle tijd voor onze klanten en de koffie staat klaar!

Inkoop goud, zilver & platina
Wilt u uw goud, zilver en/of ander edelmetaal verkopen
Bij Juwelier van Andel bent u aan het juiste adres. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring in de inkoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, merk sieraden en antiek. U kunt uw goud, zilver en/of ander edelmetaal bij ons inwisselen voor contant geld. Uiteraard kunnen wij het bedrag ook naar uw rekening overmaken. 

Voor inkoop en taxatie van allerlei sieraden (goud-diamant-zilver en antiek) ben je hier ook aan het juiste adres; vrijblijvend en zonder afspraak!

 Gegarandeerd de hoogste prijzen voor goud en zilver.